Responsive website

Ik zorg ervoor dat jouw nieuwe website er op ieder apparaat en in iedere browser even goed uitziet! Ook op mobiel ziet je website er dus strak uit.

Webshops

Heb je een businessmodel waarin e-commerce een rol speelt? Daar help ik je graag mee.

Design

Jouw nieuwe website die ik ontwikkel sluit volledig aan bij de andere visuele uitingen die jouw bedrijf doet. Verder zorg ik dat jouw nieuwe website er visueel aantrekkelijk en modern uitziet.

Snelheid

Ik zorg ervoor dat jouw nieuwe website snel is (echt snel!), zodat mensen niet onnodig afhaken en de gebruikerservaring optimaal is.

SEO

Hoog scoren in Google? Natuurlijk wil je dat. Om dat te bereiken denk ik graag met je mee om de juiste middelen in te zetten voor het beste resultaat.

Conversie

Door middel van een van online marketing traject zorgen we voor een hoog conversiepercentage op jouw nieuwe website.

CMS

Door het gebruik van WordPress zijn de mogelijkheden ongekend en kun jij jouw nieuwe website eenvoudig zelf beheren.

Hosting

Om optimale snelheid van je website te garanderen neem ik de hosting zelf in huis zodat je je daar geen zorgen over hoeft te maken en jouw website gegarandeerd snel is.

Onderhoud

Ook nadat de website is opgeleverd zorg ik ervoor dat je website onderhouden, up-to-date en veilig.

Meer informatie?

Neem contact op met William (06 18 56 81 66)

Het proces


Voor een zo’n efficient en goed mogelijk resultaat werken ik op de hiernaast beschreven wijze. Zo is duidelijk wat je kunt verwachten en hoe dat in z’n werk gaat. Dit is een globaal overzicht en kan per individueel project verschillen omdat ieder project nu eenmaal uniek is.

Oriënterend gesprek

Om alles goed op een rijtje te hebben kom ik eerst bij jou langs. Hierbij bespreken we de wensen en de doelstelling(en) van jouw project. Verder leg ik in dit gesprek uit wat de mogelijkheden zijn en hoe de aanpak van het verdere project zal zijn.

Concept

Vervolgens ga ik, als alles helder is, aan de slag met het project en zal ik een conceptversie afleveren op een testomgeving. Hierop kun je vervolgens zelf in een aantal sprints feedback geven die ik zal verwerken.

Oplevering

Als jouw nieuwe website helemaal naar wens is zal ik de website lanceren. Vervolgens kunnen we een online marketing traject starten om te zorgen dat jouw website een zo hoog mogelijk conversiepercentage krijgt en behoudt.

Onderhoud

Nadat jouw website is gelanceerd is het van belang dat hij ook up-to-date blijft. Hierbij plaatsen we geregeld nieuwe content, zorgen dat alles regelmatig geüpdatet wordt en maken we back-ups. Verder kun je altijd bij ons terecht voor vragen.