Visuele identiteit

Onderscheid je van de rest door in alle uitingen dezelfde visuele identiteit te hanteren. Zo sluit je website, logo, visitekaartje tot zelfs de email die je verstuurt op elkaar aan.

Drukwerk

Wij verzorgen drukwerk van flyers, visitekaartjes, briefpapier, tot posters, spandoeken en banners.

Vernieuwen huisstijl

Heb je al een bestaande huisstijl, dan kunnen wij deze ook voor je vernieuwen of in een nieuwe jasje gieten.

Social Media

Tegenwoordig kun je als bedrijf eigenlijk niet meer zonder social media. Daarom voeren wij ook hierin je huisstijl door.

Laten drukken

Al het door ons ontwikkelde drukwerk kunnen we voor je laten drukken. Als je zelf een voorkeur hebt voor een drukkerij kun je dit aan ons doorgeven of we kunnen je de bestanden drukklaar aanleveren.

Snelle levering

Zit er haast achter? Wij zorgen ervoor dat je binnen enkele dagen een complete huisstijl hebt en het drukwerk in huis hebt.

Het proces


Voor een zo’n efficient en goed mogelijk resultaat werken ik op de hiernaast beschreven wijze. Zo is duidelijk wat je kunt verwachten en hoe dat in z’n werk gaat. Dit is een globaal overzicht en kan per individueel project verschillen omdat ieder project nu eenmaal uniek is.

Oriënterend gesprek

Om alles goed op een rijtje te hebben kom ik eerst bij jou langs. Hierbij bespreken we de wensen en de doelstelling(en) van jouw project. Verder leg ik in dit gesprek uit wat de mogelijkheden zijn en hoe de aanpak van het verdere project zal zijn.

Concept

Vervolgens ga ik, als alles helder is, aan de slag met jouw project en zal ik een conceptversie afleveren. Hierop kun je vervolgens zelf in een aantal sprints feedback geven die ik zal verwerken.

Oplevering

Als alles naar wens is lever ik de bestanden aan en kunnen de bestanden naar de drukker toe. Ik houd je op de hoogte van de gang van zaken en wanneer je het drukwerk kunt verwachten.