Beeld

Wij leggen je dienst, product en bedrijf vast op beeld.  Zo is meteen duidelijk waar je het over hebt. Ook spreekt beeld mensen aan en geeft het een helder beeld van wie je bent en wat je doet.

Op locatie of in een studio

Afhankelijk van het onderwerp kan de fotoshoot op locatie en/of in een studio plaatsvinden.

Portretfotografie

Door op de juiste wijze en in de juiste wijze jou en eventueel andere personen uit het bedrijf te fotograferen is naar de klant toe meteen helder met wie ze te maken hebben.

Bestanden

Je krijgt van ons altijd alle originele en bewerkte bestanden, zodat je verzekerend ben van hoge kwaliteit beeld.

Afdrukken

We kunnen de foto's ook voor je afdrukken of in een huisstijl element verwerken.

Website

We kunnen de beelden ook verwerken op je website of meenemen in de ontwikkeling van een nieuwe website voor jou.

Het proces


Voor een zo’n efficient en goed mogelijk resultaat werken wij op de volgende wijze. Zo is duidelijk wat je kunt verwachten en hoe dat in z’n werk gaat. Dit is een globaal overzicht en kan per individueel project verschillen omdat ieder project nu eenmaal uniek is.

Oriënterend gesprek

Om alles goed op een rijtje te hebben komen we eerst bij jou langs. Hierbij bespreken we de wensen en de doelstelling(en) van jouw project. Verder leggen wij hierin uit wat de mogelijkheden zijn en hoe de aanpak van het verder project zal zijn.

Shoot

Vervolgens plannen we een afspraak voor de uitvoering van de fotoshoot, dit kan eventueel meteen in combinatie met het oriënterende gesprek. De uitvoering kan zowel op locatie als in een fotostudio of een combinatie van beide.

Oplevering

Afhankelijk van de wensen leveren wij de bestanden binnen enkele dagen tot maximaal twee weken na uitvoering van de fotoshoot aan. Vervolgens kunnen we de foto's verwerken in een nieuwe of bestaande huisstijl en/of op je website.